Garagepoorten op maat

die perfect aansluiten bij je kozijnen en deuren
 

Om je garagedeur in stijl en kleur perfect te laten aansluiten bij je kozijnen en deuren, heb je de keuze uit een breed assortiment. Elke garagedeur is maatwerk, wind- en waterdicht en beveiligd met diverse inbraakwerende veiligheidsmechanismen. Je garagedeur is CE-gecertificeerd en voldoet aan de SKG-norm. Je krijgt bovendien 10 jaar garantie op de kleurkwaliteit en 4 jaar garantie op de elektrische aandrijving.
 

 • Elke sectionaalpoort is maatwerk
 • Waterdicht, winddicht, geluidwerend
 • CE gecertificeerd
 • Vingerklembeveiliging
 • Veerbreukbeveiliging
 • 10 jaar garantie op kleurechtheid
 • 4 jaar garantie op elektrische aandrijving
 • Kleuren zijn afgestemd op de ramen en deuren van Profel
 • Identieke structuurfolies mogelijk
 • Standaard rubber dichting aan de onderkant
 • Alle motoren voorzien van optil- en onderloopbeveiliging

   

Logo CE               Logo Politiekeurmerk               Logo SKG               Logo KOMO               Logo BUtgb              Wat voor een garagepoort wil je?

Een kantelgaragepoort of een sectionale garagepoort: welke garagepoort je ook kiest, hij biedt je een maximum aan comfort, gebruiksgemak en veiligheid.

 
 
Kantelgaragedeur in staal

Bij een kantelgaragedeur is je garagedeur één geheel. Je kantelt de gehele garagedeur naar boven.


Je opent je kantelgaragedeur handmatig of gemotoriseerd, waarna deze over rails schuift en kantelt tot je garagedeur in zijn geheel bovenaan tegen het plafond van je garage rust. Voor de afwerking kan je garagedeur worden bekleed hout, voorzien worden van panelen of planchetten en afgewerkt worden in de kleur die jij kiest. Volledig naar je smaak.

Een kantelgaragedeur op jouw maat. 

Vraag vrijblijvend meer info.​​​​​​​
Sectionale garagepoorten in staal of hout

Je sectionale garagepoort bestaat uit meerdere horizontale opgedeelde panelen met scharnieren aan elkaar bevestigd.

Een sectionale garagepoort heeft minder plaats nodig bij het openen en sluiten: makkelijker voor volumewagens en bestelwagens in je garage. Een garage met een sectionale garagepoort heeft ook een grotere doorrijhoogte dan een kantelgaragepoort.

Je garagepoort is voorzien van een veerbreukbeveiliging (voorkomt vallen van je garagepoort als de veer zou breken) en een vingerklembeveiliging. Een optilbeveiliging zorgt ervoor dat inbrekers je garagepoort niet kunnen forceren. Je garagepoort is alsook voorzien van een onderloopbeveiliging. Kortom je bent veilig!Een sectionale garagepoort op jouw maat. 

Vraag vrijblijvend meer info 
 

Vergelijk kunststof, aluminium & hout


Omdat we ze allemaal in ons assortiment hebben, kunnen we je onbevooroordeeld adviseren over de beste oplossing voor jouw huis.
 

 
 

Waar kunnen we je mee helpen?Buitendeuren

In de stijl van je woning.Schuifpui

Meer comfort & lichtinval.Website ontworpen en ontwikkeld door GoodAdvice-IT