Kunstof Kozijnen

 Kunststof is momenteel het meest gebruikte materiaal.

Vaak wordt nog gedacht dat dit nog steeds een wit kozijn is dat snel verkleurt en veroudert.

Zeker bij PROFEL kozijnen is dit al lang verleden tijd. PROFEL kozijnen zijn leverbaar in diverse profiel soorten en kleuren. Overtuig u in onze showroom.

Enkele voordelen van onze kunststof kozijnen:
 

  •  zeer goede isolatiewaarden door gebruik van drie rubberdichtingen in plaats van twee (standaard)
     
  • goede inbraakwering door kwaliteitsbeslag dat voldoet aan de hoogste eisen
     
  • sterke prijs / kwaliteitsverhouding
     
  • het meest milieuvriendelijke kozijn 

Logo CE               Logo Politiekeurmerk               Logo SKG               Logo KOMO               Logo BUtgb              

 

 

  

 

 

Meer weten over kunststof kozijnen?

De beste eigenschappen op een rijtje ...

Isolatie

Zo geïsoleerd dat je ongestoord kunt doen wat jij wilt


Het grootste voordeel van kunststof kozijnen is de hoge isolatiewaarde. Ze voldoen aan de strengste isolatienormen zodat jij er verschillende voordelen van ervaart. Doordat ze uit minstens vier kamers en drie dichtingen bestaan zijn ze beschermd tegen alle weersinvloeden. Daarnaast houden ze, afhankelijk van welk glas je kiest, tot 28 decibel tegen. Zo kun je ongestoord een film kijken, ook al rijdt er een vrachtwagen voorbij. Daarnaast krijgen ze standaard het KOMO-gekeurd dubbel glas.

Je bespaart dus behoorlijk op je energiekosten. Het is goed voor het milieu en je hebt veel minder last van lawaai. Heerlijk thuis genieten dus, waar je je veilig, beschermd en warm voelt

 

Kleuren & houtimitaties

Geef je kunststof kozijnen een kleurtje


15 hoogwaardige structuurfolies
Geef je kozijnen de kleur die jij wilt. Ze zijn gegarandeerd kleurvast, UV-bestendig en krasvast.

Hé, dat lijkt wel hout (nooit meer schuren, verven of vernissen) 
Profel biedt ook een uitgebreide keuze aan houtimitatiefolies aan: afrormosia, mahonie, lichte, donkere of gouden eik. Door rechte hoekverbindingen en een gedetailleerde nerfstructuur zijn onze kunststof kozijnen niet van echt hout te onderscheiden.

Hé, dat lijkt wel een aluminium kozijn?
Onze matte gekorrelde folie zorgt voor een strakke aluminiumlook. Verkrijgbaar in gekorrelde grijze aluminium tinten, zwart, wit of crème. Kunststof kozijnen zijn nauwelijks van echt aluminium te onderscheiden


 

Stijl

Wat je ook mooi vindt, het is mogelijk


Kunststof brengt vele voordelen in design met zich mee. Alle vormen en stijlen zijn mogelijk: inzethoeken, ronde kozijnen, ovale kozijnen, kruisverdelingen, gebogen, schuine of strakke lijnen. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het kan. En dat terwijl kunststof onderhouds- en prijsvriendelijk is.

Ga je voor een moderne, landelijke of klassieke stijl: laat je creativiteit de vrije loop met kunststof. Er zijn zelfs houtimitaties die niet van echt hout te onderscheiden zijn. Je hebt hierbij de keuze uit vijf verschillende kleuren zoals gouden eik die zorgt voor een warme uitstraling. Naast de houtimitaties zijn er vijftien overige kleuren waaruit je kunt kiezen. Ook is de keuze uit grepen enorm. Ze zijn er in messing, brons of roestvrij staal.

Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan aan de slag

 

Veiligheid

Niets is fijner dan een veilig gevoel

Veiligheid staat vaak op nummer één bij de aankoop van een kozijn. Terecht als je het ons vraagt. Niets is fijner dan een veilig gevoel. Alles wat voor jou van waarde is wil je ten slotte goed beschermen. Wij hebben goed nieuws. Kunststof kozijnen worden standaard verwerkt met staal en zijn voorzien van inbraakwerende metalen sluitnokken, zware stabiele scharnieren en anti-foutbediening op het raambeslag.

Studies tonen aan dat dieven voor snelheid en gemak gaan. Maak het ze dan ook zo moeilijk mogelijk. Dat kun je doen met diverse keurmerken zoals het Nederlandse Politiekeurmerk Veilig Wonen: het bewijs dat je kozijnen en deuren inbraakveilig zijn. Bij het zien van dit keurmerk lopen inbrekers zo je huis voorbij.

Kunststof kozijnen zijn dus inbraakwerend, comfortabel en veilig. Bekijk ook de extra inbraakwerende middelen conform het Bouwbesluit van de Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG).

                    
 

Onderhoud & levensduur

De ideale combi: makkelijk te onderhouden en een lange levensduur

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm. Door de structuurfolie aan de binnen- en buitenkant trekken ze nauwelijks vuil aan. Een vochtige doek of zachte spons met water is voldoende. Vergeet niet om de scharnieren en het hang- en sluitwerk ook schoon te maken. Dit voorkomt dat het raam kan gaan piepen.

Kunststof kozijnen hebben weinig last van weersinvloeden en kunnen niet verrotten. Ze blijven zeker dertig jaar mooi (als je geen schuurmiddel of chloor gebruikt natuurlijk) en de levensduur is zeker vijftig jaar. Daarnaast is kunststof het makkelijkste materiaal om te herstellen. Als je van gemak houdt is kunststof ideaal voor je.

 

Prijzen

Kunststof kozijnen op maat, dus ook de prijs

Wij kunnen je niet zo een prijs geven. Ze worden namelijk voor je op maat gemaakt. Er zijn verschillende factoren die de prijs bepalen: stijl, vorm, kleur, glas, verbindingen, beslag, ventilatierooster en andere extra opties.


De keuze is aan jou. Ga je voor de basis waardoor de prijs heel vriendelijk is? Of ga je voor het hele pakket? Wat je ook kiest, investeren in een kunststof kozijn betekent een duurzame investering.
Vraag hier snel en vrijblijvend een offerte.

 

Aangenaam, zonder zorgen

Tot in de puntjes verzorgd en afgewerkt

Ons streven naar topkwaliteit uit zich in streng doorlopende controles tijdens de productie en een onberispelijke afwerking door een erkende en gecertificeerde Profel Expert. Omdat we je kunststof kozijnen in onze fabriek perfect op maat hebben afgewerkt, komt de <a href="/vind-je-profel-expert/" tabindex="0">Profel Expert</a> de afgesproken dag van plaatsing niet voor verrassingen te staan. Bij de montage volgen we alle geldende bouwrichtlijnen.

We herinneren je graag aan onze beloften: Respect voor je woning&nbsp;&nbsp;| geen verrassingen achteraf &nbsp;| advies op maat. Je kunt dus ook na de oplevering op je Profel Expert rekenen. Je krijgt 10 jaar fabrieksgarantie. Dit mag je verwachten van offerte tot oplevering.

 

Glas naar keuze

Glashelder

Je kunststof kozijnen worden standaard voorzien van KOMO-gecertificeerd glas met twee of drie glaslagen met daartussen een met Argongas gevulde spouw. Dit garandeert optimale thermische en geluidsisolatie. Je houdt het binnen dus lekker stil (wat nou lawaai buiten?) en warm (o, is het koud buiten dan?).

Je kan kiezen voor verschillende soorten glas: zonwerend, veiligheidsglas, hoogrendementsglas, gezandstraald glas (met eigen figuren naar wens), glas-in-lood of figuurglas.
Vooral als je voor hoogrendementsglas kiest kan het je behoorlijk schelen in je portemonnee. Een goede keuze dus als je van plan bent voor een langere tijd ergens te wonen. Daarnaast is je huis bij de verkoop meer waard. En wist je dat je er subsidie voor kunt aanvragen? Wij helpen je hierbij.
                    

of kom de verschillende mogelijkheden bekijken in onze showroom ​​​​​​​
 
 

Kleur kiezen voor kunststof

16 verschillende nerfstructuurfolies, waarvan 5 houtimitaties en 11 kleuren.

16 verschillende nerfstructuurfolies, waarvan 5 houtimitaties en 11 kleuren. We hebben ook een matte gekorrelde folie in grijze tinten, zwart, crème wat zorgt voor een strakke aluminiumlook. Last but not least hebben we ook basisprofiel met een witte gladde uitvoering met of zonder folie.
 

5 houtimitaties


De folies zijn 100% kleurvast en worden zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde van je kozijn, deur of schuifpui aangebracht.
Je krijgt 10 jaar garantie op kleurechtheid en hechting van de folies.
 

15 kleuren

En ... niets is zo eenvoudig in onderhoud als kunststof kozijnen en deuren

De structuurfolie aan de binnen- én buitenkant maakt ze antistatisch, waardoor ze nauwelijks vuil aantrekken. Maak je kozijnen en buitendeuren schoon met een zeepsopje en een vochtige doek of een zachte spons. Daarna moet je ze enkel nog goed naspoelen en drogen.

Kom de verschillende mogelijkheden bekijken in onze showroom ​​​​​​​

 
 

 
 

Glas op maat: we maken wat jij nodig hebt


Hier presenteren we je de 5 hoofdcategorieën van soorten glas. Die kun je ook combineren.
 

 
 


 
 

Hoe wil je je kozijnen kunnen openen?

kiepkozijn, draaikozijn of draaikiepraam
 

Draai-kiepraam

Draai-kiepramen kun je op twee manieren openen: volledig opendraaien of enkel kiepen zoals een valkozijn.

Kiepraam

Een valkozijn, ook wel kantelkozijn of kiepkozijn genoemd, valt naar binnen open. Als je het kozijn dus kiept, kantelt of valt het bovenaan naar binnen open tot een kier..

Draaikozijn

Dankzij draaikozijnen kan je je ramen volledig openen. Afhankelijk van jouw keuze kan het raam ook enkel aan de linker- of rechterzijde naar binnen toe geopend worden..

Guillotine look kozijn

De look van het klassieke guillotinekozijn met de voordelen van het draai-kiepraam: het kozijn is een 100% draai-kiepraam dat alleen maar lijkt alsof het verticaal kan schuiven.

Kom de verschillende openingsmogelijkheden bekijken in onze showroom

 
 
 


Website ontworpen en ontwikkeld door GoodAdvice-IT