LET OP!:

Wij zijn met vakantie van donderdag 20 juni t/m zaterdag 29 juni 2024

Vanaf dinsdag 2 juli zijn wij weer normaal bereikbaar

Voor spoedgevallen kunt u contact opnemen met eric@smebo.nl

Keurmerken & Kwaliteitslabels

skg-new

SKG-IKOB- Keurmerk

Het SKG-IKOB keurmerk benadrukt de inbraakwerendheid van onze kozijnen. Dit keurmerk is van essentieel belang omdat het aantoont dat onze producten voldoen aan strenge normen voor beveiliging. U kunt erop vertrouwen dat de kozijnen van SMEBO Kerkrade uw huis veiliger maken.

ubatc_logo

BUtgb- Keurmerk

Het BUtgb-keurmerk bevestigt de technische geschiktheid van onze producten. Dit keurmerk is een garantie voor de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten. Het is een belangrijke indicator dat onze kozijnen, deuren (en meer) voldoen aan de hoogste normen van technische prestaties.

Conformité_Européenne_(logo)

Conformité Européenne (CE)

Het CE-keurmerk geeft aan dat onze producten voldoen aan Europese normen. Dit keurmerk is van belang voor degenen die de Europese standaarden voor productveiligheid en -prestaties hoog in het vaandel dragen. Bij SMEBO Kerkrade voldoen we aan deze eisen.

Logo_KOMO_XL_RGB-300x300

KOMO- Keurmerk

Het KOMO-keurmerk staat voor gecontroleerde kwaliteit en de naleving van Nederlandse normen. Dit keurmerk bevestigt dat onze producten aan strenge Nederlandse eisen voldoen, wat resulteert in hoogwaardige en betrouwbare producten.

Politie-keurmerk

Politiekeurmerk

Het Politiekeurmerk geeft aan dat onze kozijnen bijdragen aan een veilige woonomgeving volgens de eisen van de politie. Dit keurmerk is van cruciaal belang voor de veiligheid van uw huis en biedt gemoedsrust, wetende dat uw keuze voor SMEBO Kerkrade de veiligheid van uw woning verhoogt.