LET OP!:

Wij zijn met vakantie van donderdag 20 juni t/m zaterdag 29 juni 2024

Vanaf dinsdag 2 juli zijn wij weer normaal bereikbaar

Voor spoedgevallen kunt u contact opnemen met eric@smebo.nl

Veelgestelde Renovatievragen

De kans is groot je het antwoord op je vraag hier vindt!

Moet ik opnieuw stukadoren, schilderen of behangen na de plaatsing van mijn nieuwe kozijnen?

Onze ervaren installateurs zorgen voor een zorgvuldige plaatsing van je nieuwe kozijnen en deuren.

Bij het verwijderen van de oude kozijnen kan er echter schade aan de muren ontstaan. Als Profel Expert begrijpen we dit en denken we graag met je mee over de beste oplossingen.

Daarom is het belangrijk om alles vooraf te bespreken.
Voordat je nieuwe kozijnen geplaatst kunnen worden, moeten de oude natuurlijk eerst worden verwijderd.

Onze vakmensen zijn getraind om dit zorgvuldig te doen, maar het is onvermijdelijk dat er sporen achterblijven op de muren. Gelukkig bieden we verschillende afwerkopties om dit op te lossen:

  • Laat het stucwerk bijwerken door een ervaren stukadoor voordat je gaat schilderen of behangen.
  • Kies voor afwerkprofielen. Deze zijn verkrijgbaar in de kleur van je nieuwe kozijn of deurpost. Ze zorgen voor een strakke overgang tussen het kozijn en de muur, waardoor extra stucwerk of behangen meestal niet nodig is.
  • Als je ook je vensterbanken wilt vernieuwen, bespreek dit dan even met ons. Maar als je liever de bestaande vensterbanken wilt behouden, is dat ook geen enkel probleem.
    Bij SMEBO Kozijnen Kerkrade staan we voor vakmanschap en kwaliteit.

Wij streven ernaar om je de beste service te bieden en denken graag met je mee om ervoor te zorgen dat alles naar wens verloopt. Neem contact met ons op om je specifieke wensen te bespreken en samen tot de beste oplossing te komen.

Hoe lang duurt het om nieuwe kozijnen te plaatsen?

Bij SMEBO Kerkrade begrijpen we dat het plaatsen van nieuwe kozijnen of deuren een belangrijke beslissing is.

Daarom streven wij ernaar om een vakkundige en efficiënte service te bieden. Met onze uitgebreide expertise in aluminium, kunststof en houten kozijnen, kunnen we verzekeren dat de installatie van jouw nieuwe kozijnen tot in de puntjes verzorgd wordt.

Onze Profel Expert zal persoonlijk de specifieke omstandigheden in jouw woning bekijken en op basis daarvan een nauwkeurige inschatting geven van de benodigde tijd.

Zo kun je vertrouwen op een snelle en zorgvuldige installatie.

Blijft mijn huis bewoonbaar tijdens de plaatsing van mijn nieuwe kozijnen?

Maak je geen zorgen! Als Profel Expert nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor het vervangen van je oude kozijn en het plaatsen van een hoogwaardig nieuw kozijn.

Ons deskundig team zorgt ervoor dat jouw huis altijd volledig afgesloten blijft tijdens deze klus. We werken efficiënt door meteen door te gaan naar het volgende kozijn.

Het resultaat is een perfect geïnstalleerd kozijn dat zorgt voor optimale isolatie en veiligheid. Je kunt erop rekenen dat je huis geen tochtgaten of warmteverlies zal hebben.

Moet ik thuis blijven voor mijn nieuwe kozijnen?

Wij begrijpen dat het belangrijk is om goed geïnformeerd te worden voordat je een beslissing neemt. Daarom staan onze Profel experts altijd klaar om met jou te overleggen over jouw wensen en behoeften.

In de meeste gevallen is er geen noodzaak voor jou om aanwezig te zijn tijdens de installatie. Onze vakmensen komen 's ochtends op locatie en je kunt gerust verder gaan met jouw dagelijkse bezigheden.

Uiteraard dien je wel telefonisch bereikbaar te zijn voor eventuele vragen en zorgen. Daarnaast is het belangrijk dat de benodigde water- en lichtvoorzieningen aanwezig zijn tijdens de installatie.

Zo kunnen wij ervoor zorgen dat het hele proces soepel verloopt.

Hoe lang is de levertijd van mijn nieuwe kozijnen?

Bij SMEBO Kozijnen Kerkrade, als vertrouwde selectdealer van Profel, begrijpen wij dat tijd een belangrijke factor is bij het kiezen van nieuwe kozijnen. Daarom streven wij ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Gemiddeld kunnen houten en kunststof kozijnen binnen zes weken geleverd worden, terwijl aluminium kozijnen een levertijd van ongeveer acht weken hebben. Het is echter belangrijk om te vermelden dat drukke periodes en de bouwvak invloed kunnen hebben op de levertijd. Maar wees gerust, onze Profel Expert bij SMEBO Kerkrade houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen en zal jouw plaatsingsdatum met jou afstemmen zodra de bestelling aan de fabriek is doorgegeven.