Kostprijs?

Kozijnen en prijzen

Aangezien kozijnenschuifpuien en deuren steeds op maat worden gemaakt, is het onmogelijk je nu een exacte prijs te geven.  We kunnen je wel inzicht geven in de factoren die de uiteindelijke prijs bepalen.  Wil je je kozijnen, schuifpui vervangen en ben je benieuwd naar de kosten? Neem contact op met ons op en krijg snel een prijs.
 

 
 

Factoren die de prijs bepalen.

100 % maatwerk! Jouw keuzes bepalen de uiteindelijke prijs. 
 

Materiaalkeuze

Kunststof, aluminium of hout?

Over het algemeen is de prijs van standaard aluminium kozijnen hoger dan de prijs van standaard kunststof kozijnen en vergelijkbaar met de prijs van houten kozijnen in hardhout. De prijs van kozijnen hangt niet alleen af van de materiaalsoort maar ook van het type raam: vast raam, draaikiepkozijn, en het draaikozijn. De prijzen voor een vast raam liggen gemiddeld 15% lager.

 
 


 
 

Uitvoering

Voor elk wat wils!

The sky is the limit.

 

Wil je slanke of dikkere kozijnen? Blokkozijnen? welke materiaalsoort? Welke kozijnkleur kies je? Wil je je kozijnen gesloten, opendraaiend of draai/kip? Ronde kozijnen? Met sierlijsten of andere accessoires... Het kan allemaal en die keuzes bepalen mee de prijs. 

 

 
 


 
 

Glas

Soorten glas

Dubbel glas, HR++, glas,..

Standaard worden je kozijnen en deuren voorzien van dubbel glas (HR++). glas

Wil je een andere glassoort: driedubbel glas, zonnewerend glas, geluidswerend glas, veiligheidsglas, gezandstraald glas of glas-in-lood, dan heeft dat ook invloed op de uiteindelijke prijs.

 
 


 
 

Aantal en afmeting

Aantal en afmetingen van je kozijnen/deuren

Wordt het een standaarddeur of een buitendeur met specifieke maten

Gaat het om één kozijn of om alle kozijnen? Is het een standaarddeur of een buitendeur met specifieke maten? Wat zijn de afmetingen van de gevel waarin je een schuifpui wenst? Met het antwoord op die vragen kunnen we je snel een vrijblijvende raming bezorgen.

 
 


 
 

Plaatsing en afwerking

De binnenafwerking rond je kozijnen? Ook dat kan ..

Volgens de regels van de kunst en meer...

Bij renovatie moeten we eerst de oude kozijnen eruit halen. Ook een kraan kan nodig zijn bij de plaatsing. Wil je dat we de binnenafwerking rond je kozijnen ook doen of doe je dat zelf? We kunnen ook je muren bijvoorbeeld netjes afwerken met een kunststof of mdf-omkasting, zodat je onmiddellijk van je kozijnen kan genieten.

  
 
 


Afwerking, plaatsing & service

Topkwaliteit voor een lange levensduur


Omdat we je kozijnen, buitendeuren en schuifpuien in onze fabriek perfect op maat hebben afgewerkt, komen we op de afgesproken plaatsingsdag niet voor verrassingen te staan. Bij de montage volgen we alle geldende bouwrichtlijnen.

We herinneren je graag aan onze beloften: jouw huis is heilig. We behandelen het dus met respect en nemen al het afval mee.

De nazorg is onze waarborg. Je kunt dus ook na de oplevering rekenen op onze fabrieksgarantie van 10 jaar. Zo maken we de glasheldere beloften aan jou waar.


Website ontworpen en ontwikkeld door GoodAdvice-IT