Aluminium-kunststof kozijnen op maat


Aluminium aan de buitenkant, kunststof aan de binnenkant


Het beste van alle werelden: comfort, elegantie en uitstekende isolatie.


De unieke aluminium/kunststof kozijnen combineren het beste van twee werelden: de mooie, strakke look en feel van aluminium en de hoge isolatiewaarde van kunststof.


De aluminium buitenschaal wordt naadloos bevestigd op het profiel van het kunststof binnenkozijn. De aluminium/kunststof kozijnen zijn geschikt voor dubbel en driedubbel glas. Er zijn talrijke decoratieve mogelijkheden.

Heel wat factoren bepalen de prijs van je raam.

Doe vrijblijvend  een prijsaanvraag of vraag advies op maat.


Logo CE               Logo Politiekeurmerk               Logo SKG               Logo KOMO               Logo BUtgb              

 

 

  

 

 

Meer weten over aluminium/kunststof kozijnen …

Ontdek meer over de stijl, vorm, kleur, isolatiewaarde, beglazing, veiligheid en het onderhoud van kunststof aluminium kozijnen …

Isolatie

Optimale thermische isolatie en geluidsisolatie

Het profiel van aluminium-kunststofkozijnen is thermisch geïsoleerd met 3 kamers, 3 dichtingen en een thermische onderbreking in hard kunststof.

  • De buitendichting houdt overtollig water buiten.
  • De middendichting zorgt voor een perfecte aansluiting van het kader- en vleugelprofiel, draagt bij aan een hoge geluidswerendheid en beschermt het beslag tegen vocht.
  • De binnendichting heeft geluidswering als belangrijkste functie.

Je aluminium kunststof kozijnen hebben een isolatiewaarde tot Uw 0.87 W/m²K.

Kleur

Alle kleuren van de regenboog

Voor je aluminium-kunststof kozijnen heb je voor de gemoffelde of geanodiseerde aluminium buitenkant de keuze uit 22 unieke Profel- kleuren of alle RAL-kleuren.

Voor de kunststof binnenkant zijn er 16 verschillende nerfstructuurfolies, waarvan 5 houtimitaties en 15 kleuren.

Bekijk de kleurenwaaiers van aluminium en kunststof

Kleuren kunststof

Kleuren aluminium

Stijl

Strak modern of speels klassiek

Voor je aluminium-kunststof kozijnen heb je keuze uit twee stijlen - Het strakke , moderne Finomodel of het klassieke Retromodel.

Fino 
Een vlak ontwerp met rechte hoeken, waarbij het kader en de vleugel in één vlak liggen. Fino-ramen geven een moderne woning extra pit en kracht en een eigentijdse uitstraling.

Retro
Door de traditionele, klassieke vormen en opbouw geven de Retro-ramen je woning een traditionele, klassieke look. 
 
 

Veiligheid

Jouw eigendom beschermen, is ons stokpaardje

Alles wat voor jou van waarde is, is goed beschermd … Je aluminium-kunststof kozijnen zijn standaard uitgevoerd met inbraakwerende metalen sluitnokken, stabiele scharnieren en anti-foutbediening op het raambeslag. Extra inbraakwerende middelen zijn optioneel beschikbaar.
 
 

Onderhoud & levensduur

De ideale combi: makkelijk te onderhouden en een lange levensduur

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm. Door de structuurfolie aan de binnen- en buitenkant trekken ze nauwelijks vuil aan. Een vochtige doek of zachte spons met water is voldoende. Vergeet niet om de scharnieren en het hang- en sluitwerk ook schoon te maken. Dit voorkomt dat het raam kan gaan piepen.

Kunststof kozijnen hebben weinig last van weersinvloeden en kunnen niet verrotten. Ze blijven zeker dertig jaar mooi (als je geen schuurmiddel of chloor gebruikt natuurlijk) en de levensduur is zeker vijftig jaar. Daarnaast is kunststof het makkelijkste materiaal om te herstellen. Als je van gemak houdt is kunststof ideaal voor je.

 

Prijzen

Kunststof kozijnen op maat, dus ook de prijs

Wij kunnen je niet zo een prijs geven. Ze worden namelijk voor je op maat gemaakt. Er zijn verschillende factoren die de prijs bepalen: stijl, vorm, kleur, glas, verbindingen, beslag, ventilatierooster en andere extra opties.


De keuze is aan jou. Ga je voor de basis waardoor de prijs heel vriendelijk is? Of ga je voor het hele pakket? Wat je ook kiest, investeren in een kunststof kozijn betekent een duurzame investering.

Vraag hier snel een vrijblijvend een offerte.

 

Aangenaam, zonder zorgen

Tot in de puntjes verzorgd en afgewerkt

Ons streven naar topkwaliteit uit zich in streng doorlopende controles tijdens de productie en een onberispelijke afwerking door een erkende en gecertificeerde Profel Expert. Omdat we je kunststof kozijnen in onze fabriek perfect op maat hebben afgewerkt, komt de Profel Expert de afgesproken dag van plaatsing niet voor verrassingen te staan. Bij de montage volgen we alle geldende bouwrichtlijnen.

We herinneren je graag aan onze beloften: Respect voor je woning  | geen verrassingen achteraf  | advies op maat. Je kunt dus ook na de oplevering op je Profel Expert rekenen. Je krijgt 10 jaar fabrieksgarantie. Dit mag je verwachten van offerte tot oplevering.

 

Glas

Standaard dubbel glas (HR++)

Je aluminium-kunststof profielen zijn zo’n 8% van het hele raam. De beglazing speelt dus een grote rol bij het isoleren van je woning. Je aluminium-kunststof kozijnen worden daarom standaard voorzien van KOMO-gecertificeerd dubbel glas. Daartussen zit een met Argongas gevulde spouw. Dat garandeert optimale thermische en geluidsisolatie.

Natuurlijk kan je ook een andere soort beglazing kiezen: driedubbel glas, zonwerende beglazing, veiligheidsglas, gezandstraald glas (met eigen figuren als je dat wenst), glas-in-lood-ramen …

Meer over beglazing

of kom de verschillende mogelijkheden bekijken in onze showroom ​​​​​​​
 
 

Kleur kiezen voor kunststof

16 verschillende nerfstructuurfolies, waarvan 5 houtimitaties en 11 kleuren.

16 verschillende nerfstructuurfolies, waarvan 5 houtimitaties en 11 kleuren. We hebben ook een matte gekorrelde folie in grijze tinten, zwart, crème wat zorgt voor een strakke aluminiumlook. Last but not least hebben we ook basisprofiel met een witte gladde uitvoering met of zonder folie.
 

5 houtimitaties


De folies zijn 100% kleurvast en worden zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde van je kozijn, deur of schuifpui aangebracht.
Je krijgt 10 jaar garantie op kleurechtheid en hechting van de folies.
 

15 kleuren

En ... niets is zo eenvoudig in onderhoud als kunststof kozijnen en deuren

De structuurfolie aan de binnen- én buitenkant maakt ze antistatisch, waardoor ze nauwelijks vuil aantrekken. Maak je kozijnen en buitendeuren schoon met een zeepsopje en een vochtige doek of een zachte spons. Daarna moet je ze enkel nog goed naspoelen en drogen.

Kom de verschillende mogelijkheden bekijken in onze showroom ​​​​​​​

 
 


 
 

Kleur kiezen voor alu

21 unieke Profel-kleuren of alle RAL-kleuren. Een glanzende, matte of ruwe afwerking is steeds mogelijk.

Alle kleurpoeders voor aluminium kozijnen aluminium buitendeuren maken we zelf. De coatings hebben een zeer hoge weerstand waardoor ze gegarandeerd nooit barsten. Coatings met ruwe structuur zijn krasvaster.

21 unieke Profel-kleuren

21 unieke Profel-kleuren of alle RAL-kleuren. Een glanzende, matte of ruwe afwerking is steeds mogelijk.

Alle RAL-kleuren

In geen tijd schoongemaakt

Maak je aluminium kozijnen en aluminium buitendeur schoon met een sopje en een spons. 

Droog ze daarna met een zeem en je kozijnen en buitendeur zijn weer loepzuiver.

Kom de verschillende mogelijkheden bekijken in onze showroom ​​​​​​​

 
 

 
 

Glas op maat: we maken wat jij nodig hebt


Hier presenteren we je de 5 hoofdcategorieën van soorten glas. Die kun je ook combineren.
 

 
 

 
 

Hoe wil je je kozijnen kunnen openen?

kiepkozijn, draaikozijn of draaikiepraam
 

Draai-kiepraam

Draai-kiepramen kun je op twee manieren openen: volledig opendraaien of enkel kiepen zoals een valkozijn.

Kiepraam

Een valkozijn, ook wel kantelkozijn of kiepkozijn genoemd, valt naar binnen open. Als je het kozijn dus kiept, kantelt of valt het bovenaan naar binnen open tot een kier..

Draaikozijn

Dankzij draaikozijnen kan je je ramen volledig openen. Afhankelijk van jouw keuze kan het raam ook enkel aan de linker- of rechterzijde naar binnen toe geopend worden..

Guillotine look kozijn

De look van het klassieke guillotinekozijn met de voordelen van het draai-kiepraam: het kozijn is een 100% draai-kiepraam dat alleen maar lijkt alsof het verticaal kan schuiven.

Kom de verschillende openingsmogelijkheden bekijken in onze showroom

 
 
 


 
 

Website ontworpen en ontwikkeld door GoodAdvice-IT