Al meer dan 30 jaar

                   het vertrouwd adres


SMEBO Kozijnen Kerkrade is selectdealer van Profel.

Profel is fabrikant van aluminium, kunststof en houten kozijnen.

Als u kiest voor zekerheid en kwaliteit, dan kiest u dus voor SMEBO Kozijnen Kerkrade.

Kwaliteits kozijnen met een mooie afwerking, voor nieuwbouw en renovatie.

 

We hebben in 2011 samen met PROFEL, onze showroom verbouwd en aangepast aan de huidige standaard. We kunnen, met enige trots, vertellen, dat dit zeer goed gelukt is. De showroom is ongeveer 300 m2 groot, modern, informatief, en zeer geschikt om u een goed advies mee te geven.


Hier kunnen we laten zien hoe Profel kozijnen opgebouwd zijn. Profel kozijnen geven u een veilig gevoel omdat ze inbraakwerend zijn en ze zijn ook mooi om te zien. Tel daarbij op dat ze u helpen om energie te besparen, en dan ziet u waarom ook uw huis Profel kozijnen moet krijgen.


Van meet af aan was ons streven dat onze nieuwe showroom geen invloed mag hebben op onze verkoopprijzen. Ook dat is gelukt. Ook nu kunnen we u nog steeds een goede prijs bieden. Als u interesse heeft in nieuwe kozijnen, mag u onze showroom zeker niet missen.


Er zijn in totaal 12 Profel-selectdealers in heel Nederland. In Limburg zijn wij, SMEBO Kozijnen Kerkrade, de enige. Om select-dealer te mogen worden, moet men aan hoge eisen voldoen. Profel beoordeeld o.a. montage, vakmanschap en klant-benadering, maar ook de nazorg en de serviceverlening zijn van groot belang. We zijn dan ook behoorlijk trots, dat wij ons Profel-selectdealer mogen noemen.


Voor u als klant van SMEBO, heeft het Selectdealerschap veel voordelen. Zo kopen wij de materialen direct van de fabrikant. Daardoor kunt u van lagere prijzen profiteren.


Mocht er onverhoopt iets mis gaan, dan neemt Profel de garantie over, inclusief de montage. Dat geeft u een zeker gevoel.
 

Altijd scherpe prijzen

Door rechtstreeks en daardoor scherp in te kopen, kunnen wij u altijd een uitstekende prijs bieden. Ondanks dat Profel een echt kwaliteits product is! Kijk en vergelijk, en u zult zien dat u bij SMEBO altijd waar voor uw geld krijgt. Ook na dat de kozijnen geplaatst zijn kunt u altijd op ons rekenen.


Duurzaam ondernemen

Helaas zijn er in onze branche veel bedrijven, die voor het snelle geld gaan. Snel veel geld verdienen, slechte of geen service leveren, en weer gauw falliet gaan. Als u met zo iemand in zee gegaan bent en het gaat mis, dan is goede raad duur. Gelukkig maar dat Smebo hier niet aan mee doet. Wij bestaan al meer dan 30 jaar. In al die tijd zijn wij uitgegroeid tot een sterk en stabiel bedrijf. De beste reclame is mond tot mond reclame, en die krijgen we bij SMEBO volop! 
 
 


          Logo CE               Logo Politiekeurmerk               Logo SKG               Logo KOMO               Logo BUtgb              Website ontworpen en ontwikkeld door GoodAdvice-IT